Contactlenzen


Contactlenzen kunnen voor u een kijkoplossing zijn naast de bril, tevens is het een oplossing als u de bril niet op wilt of kunt, bijvoorbeeld als u vrijuit wilt kunnen bewegen tijdens het sporten zonder dat een bril van uw neus af glijdt.

Uw oog is uniek, net zo uniek als ieders vingerafdruk, daarom streeft Broers Optiek ernaar uw lenzen, met de nieuwste en geavanceerde instrumenten tot in detail op maat gemaakt, te mogen aanbieden.

Onder andere met topografie zorgen we ervoor dat de contactlenzen de anatomie van uw oog respecteren, want hiermee wordt met ruim 10.000 meetpunten een afdruk van uw hoornvlies in kaart gebracht.

Net als brillen, zijn ook contactlenzen er in allerlei soorten en materialen. Heeft u bijvoorbeeld een astigmatisme (cilinder), leescorrectie of een hoge sterkte afwijking? Dan is dit zeker geen belemmering voor het dragen van contactlenzen. Sterker nog, in sommige gevallen geeft een contactlens zelfs een zuiverder beeld dan een brillenglas.

Indien u overdag geen lenzen of bril wilt dragen, dan zijn juist nachtlenzen de ideale oplossing. Als u hier meer over wilt weten, verwijzen wij u graag naar de pagina 'nachtlenzen'.

De optometristen bij Broers Optiek & Optometrie zijn tevens ook werkzaam als trainer bij de grootste marktleider van contactlenzen, Johnson & Johnson, waarbij zij landelijk en internationaal trainingen geven aan andere optometristen en contactlensspecialisten, zo bent u gegarandeerd van oogzorg van de allerbeste kwaliteit.

Uiteraard kunt u ook voor advies op maat, wat betreft contactlenzen, bij ons terecht, dus komt u vooral langs en informeer naar de mogelijkheden.