Multifocale glazen

Scherp zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij het ouder worden ontspringt uiteindelijk niemand de dans en krijgt men te maken met zichtproblemen. Een leesbril is vaak het eerste noodzakelijke hulpmiddel om weer scherp te zien op de korte afstand.

Indien u op elke afstand weer scherp wilt zien en genieten van natuurlijk scherp zicht, is een multifocale bril de ideale oplossing. Zo kunt u met één bril weer op alle afstanden scherp zien!

Geen oog is hetzelfde, zelfs uw linker- en rechteroog verschillen van elkaar, daarom is het voor een optimaal resultaat belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van uw beide ogen mee te nemen in het glasdesign van uw bril. Hierbij is het belangrijk dat er een door een vakkundige optometrist een oogmeting wordt uitgevoerd met de meest geavanceerde meetapparatuur.

Visioffice

Door middel van het Visioffice® 3 meetsysteem, kunnen wij diverse gegevens verzamelen, die uniek zijn voor uw kijkgedrag, uw ogen en het montuur dat u heeft gekozen, waarna het glasontwerp daar op aangepast kan worden. Voor de drager resulteert dit in een ongeëvenaard scherp zicht, brede zichtgebieden en een zelfverzekerd gevoel.

Gepersonaliseerde brillenglazen

De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux® werken perfect samen met uw ogen, zodat u als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld! Als Essilor Expert kunnen wij u de beste glazen ter wereld, de Varilux® XR Series aanbieden.
Komt u vooral bij ons langs in de winkel en informeer naar uw beste Varilux® 'kijkoplossing'.