Multifocale contactlenzen

Scherp zicht op alle afstanden zonder een bril? Met multifocale contactlenzen is dat mogelijk! Dit kan een ideale uitkomst zijn, als u geen bril wilt of kunt dragen, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Multifocale contactlenzen zijn er in verschillende soorten materialen en vervangingssystemen, waardoor er voor elke situatie en ogen geschikte multifocale lenzen zijn. Zo zijn er naast multifocale maandlenzen, bijvoorbeeld ook multifocale daglenzen beschikbaar.

Wisselt u uw lenzen graag af met een bril of heeft u last van droge ogen? Dan kunnen multifocale daglenzen een ideale uitkomst zijn, gezien u dan elke dag nieuwe en verse lenzen heeft.

Vrijblijvend deskundig advies? Maak een afspraak Afspraak maken

Optometrist Amsterdam

De optometristen bij Broers Optiek & Optometrie hebben veel ervaring met het aanmeten van verschillende soorten lenzen. Zij zijn namelijk ook werkzaam bij de grootste fabrikant van contactlenzen wereldwijd, Johnson & Johnson. Voor hen geven zij in Nederland (met name in Amsterdam en omgeving), maar ook in het buitenland (Benelux), trainingen aan optometristen en contactlensspecialisten, met multifocale lenzen als voornaamste onderwerp.

De optometristen bij Broers Optiek & Optometrie zijn ook werkzaam in het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam, waar zij wekelijks een zelfstandig oogheelkundig spreekuur houden, waardoor zij ook klinisch sterk onderlegd zijn.

Aanmeten van multifocale contactlenzen

Dezelfde kennis en expertise wordt laagdrempelig aangeboden in de praktijk van Broers Optiek & Optometrie, waarbij er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van geavanceerde apparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige oogzorg en een correcte aanmeting van uw bril of contactlenzen, op een centraal gelegen locatie in de buurt van Amsterdam.

Maak nu je afspraak!