Optometrist Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede optometrist in Amsterdam of in de omgeving dan is het belangrijk te weten wat de kwaliteitseisen van een optometrist zijn en waarin de verschillen in kwaliteit herkenbaar zijn. Vooral nu er een grote toename begint te komen van optometristen in Amsterdam wordt het moeilijker om een goede keuze te maken. De meeste optometristen zijn na de opleiding enkel werkzaam in de optiek, dit resulteert dat de klinische vakkennis moeilijker “up to date” te houden is en dat de klinische praktijkervaring simpelweg heel laag is gezien oogheelkundige bijzonderheden sporadisch gezien worden. Een enkeling van de optometristen gaat te werk in een ziekenhuis, waarbij de taakomschrijving meestal alleen bestaat uit het doen van vooronderzoeken voor de oogarts.

Broers Optiek & Optometrie Amsterdam

De oogspecialisten bij Broers Optiek & Optometrie zijn werkzaam als optometrist in Amsterdam in het BovenIJ Ziekenhuis waar zij zelfstandige spreekuren houden. Dit houdt in dat zij personen met uiteenlopende oogheelkundige klachten zien, volledige onderzoeken uitvoeren en vervolgens in samenwerking met de oogarts een diagnose en een behandelplan opstellen. Bij Broers Optiek & Optometrie wordt in de optiek dezelfde kennis en expertise als in het ziekenhuis toegepast,

hierbij wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur om een gedegen onderzoek te kunnen doen. Aan de hand van de verkregen beelden en metingen zijn de optometristen in staat om een juiste conclusie en behandelplan op te stellen. Een behandelplan kan bestaan uit (aangepaste) correctieglazen, (medische) contactlenzen, therapeutische oefeningen, oogdruppels, een gerichte doorverwijzing naar een oogarts/specialist of een combinatie hiervan.

Optometrist Amsterdam | Een afspraak maken?
Neem contact met ons op

De optometristen bij Broers Optiek & Optometrie gaan volledig ‘evidence based’ te werk, dit houdt in dat er vastgestelde protocollen en richtlijnen gevolgd worden en dat er geen stappen ondernomen worden die niet wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Een ander groot voordeel van het werken als optometrist in het ziekenhuis in Amsterdam is dat als er overleg of een verwijzing nodig is, dit zeer snel en gericht gedaan kan worden.

Contactlenzen

Ook op het gebied van contactlenzen wordt er maximale oogzorg geleverd, de optometristen zijn namelijk werkzaam als trainer voor “Johnson & Johnson”, de grootste contactlens bedrijf wereldwijd. Regelmatig geven de optometristen bij Broers Optiek & Optometrie trainingen aan contactlensspecialisten en andere optometristen in Amsterdam, maar ook buiten Amsterdam en internationaal (Benelux) geven zij trainingen. Deze kennis en expertise zorgt ervoor dat de slagingskans voor het succesvol kunnen dragen van contactlenzen volledig benut wordt en dat er op een verantwoorde manier lenzen gedragen kunnen worden met maximale zicht- en draagcomfort.

Bent u dus op zoek naar een goede optometrist in Amsterdam of in de omgeving, dan bent u bij de optometristen van Broers Optiek & Optometrie gegarandeerd van de allerbeste oogzorg!

Optometrist Amsterdam

Optometrist Amsterdam | Een afspraak maken?
Neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen:

“Heel tevreden klant! De mensen van Broers optiek zijn zeer professioneel, denken mee en zijn gastvrij. En nog belangrijker; ik heb nu een goede en mooie bril. En dat in ons dorp.”

Yvonne Samson

“Hier werken mensen die hun vak heel goed verstaan. Dit is geen gewone opticien maar veel meer dan dat. Voordat je je bril of lenzen aangemeten krijgt volgt een uitgebreid onderzoek waar eventuele problemen in kaart worden gebracht. Ik ben er heel blij mee.”

Lilian De Fuijk

“Broers Optiek maakte bij mij al het verschil toen ik binnen stapte. Direct zeer vriendelijk, meegaand en nemen ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden. Nu heb ik perfect zittende lenzen, maar ook nog eens goede oogzorg! Ga zo door!”

Bastiaan Cappendijk